Skip to main content

Netværk

Workplace Evolutionaries

Workplace Evolutionaries

DFM samler førende kræfter indenfor workplace design og workplace experience i en dansk hub af det internationale netværk for Workplace Evolutionaires, WE. Arbejder du med workplace i f.eks. FM, HR, som rådgiver eller konsulent, møbelproducent, forandringsleder, så kom og vær med.

Med et medlemskab i WE Danmark, skaber du sammen med andre workplace entusiaster et unikt netværk, hvor workplace er omdrejningspunktet for fysiske og virtuelle events i den danske hub.

Formål

Vi ønsker at skabe en stærk hub med udgangspunkt i workplace design og experience. Gennem sparring med de andre deltagere kan du blive klogere på aktuelle problemstillinger indenfor workplace management.

Hvem kan deltage

Målgruppen for denne hub er personer som arbejder med workplace management i private og offentlige organsationer. Det kan både være indenfor Facility Management, Human Resources, rådgivning, produktion af interiør etc.

Deltagelse

Deltagerne er optaget af muligheden for inspiration og erfaringsudveksling til, hvordan man i praksis arbejder med workplace experience og design. Måske vil du vise os din allernyeste workplace indretning, fortælle om hvordan du arbejder med medarbejderoplevelser, vise os en helt ny møbelserie til hjemmearbejde, eller invitere til debat om en bestemt problemstilling - alt dette kan du gøre i vores hub.

Med et medlemskab i WE Danmark, bliver du samtidig automatisk medlem i det internationale WE og får adgang til internationale webinarer, en omfattende viden- og artikeldatabase, månedlige nyhedsbrev, blogs, LinkedIn gruppe og meget mere. Den internationale del er på engelsk.

Fire årlige møder

DFM faciliterer Workplace Evolutionaries, så du kan koncentrere dig om udbyttet. For at få mest muligt udbytte af hubbens fire årlige møder, har vi nedsat et advisory board som er med til at planlægge events og udpege de mest relevante områder indenfor Workplace Management. Du er også meget velkommen til selv at planlægge aktiviteter eller byde ind med dagsordener, som optager dit arbejdsområde. Vores hub mødes fire gange årligt, enten fysisk eller online, typisk fra tidsrummet kl. 08.00 – 16.00.

Du kan blive medlem i Workplace Evolutionaries for 2.500 DKK pr. år ekskl. moms. Medlemskabet er personligt og forudsætter ikke medlemskab af DFM.

Tilmeld dig her

Vores advisory board

1

Trine Thorn

Head of Group Workplace Management, Nordea
2

Kadir Ünver

Head of Global Workplace Data & Insights, ISS
3

Kamilla Sevel

Chefredaktør, ESTATE MEDIA

Netværks facilitator

Jeffrey-Saunders-taler-dfm-aarskonference-2023

Jeffrey Saunders

CEO, Nordic Foresight

Jeffrey Saunders er Executive Advisor, fremtidsforsker og CEO hos Nordic Foresight. Han rådgiver om anvendelse af foresight, fremtidsforskning og adfærdsvidenskabelige metoder med henblik på at løse komplekse analytiske udfordringer. Han er ekspert på fremtidens arbejde og dets implikationer for organisationer og supportfunktioner (HR, FM, Corporate Real Estate osv.). Jeffrey var tidligere direktør ved Instituttet for Fremtidsforskning og leder af deres Strategi & Innovation-team, Chief Consultant hos SIGNAL Architects og endelig var Jeffrey, inden han flyttede til Danmark i 2006, national sikkerhedskonsulent i USA.

Jeffrey er en eftersøgt offentlig foredragsholder på tværs af Europa, Nordamerika, Mellemøsten og Asien. Han har offentliggjort utallige artikler og rapporter om fremtidens arbejde, facilitetsstyring, outsourcing samt rapporter om identitetsdannelse og organisationskultur i Latinamerika, Mellemøsten og Afrika.

else-marie-chef-for-netværk-og-forretningsudvikling-dfm

Else Marie Thorgaard

Chef for netværk og forretningsudvikling

Du kan kontakte Else Marie på emt@dfm-net.dk