Det stiller store krav til kantinedriften, når man både skal servicere en agil arbejdsplads, skabe oplevelser for medarbejderne, have diversitet i menuen, reducere madspild, servere mindre kød og indkøbe mere bæredygtigt.
Mindre madspild, mindre kød, mere økologi, mere diversitet
Deltagelse
Kantinedriften er under massiv forandring og intet er som i går. Som FM’ere skal vi gribe muligheden for at sætte dagsordenen for hvad fremtidens kantine er, og det lykkes vi bedst med, hvis vi går sammen, videndeler, udveksler gode og dårlige erfaringer og inspirerer hinanden. Netværket giver dig et fortroligt og uformelt forum, hvor du kan drøfte de tvivlsspørgsmål, som udfordrer dig, så du kan blive endnu bedre i din funktion.
Du kan:
- Diskuttere, debattere og dele viden med andre, som laver det samme som dig
- Drøfte hvilke udfordringer, der er inden for leverandørstyring og -samarbejde
- Få ny viden og erfaringer om kantinedrift fra andre organisationerne
- Med ligestillede etablere et dybere netværk, som du kan trække på mellem møderne
Formål
Netværkets formål er at styrke kantinedriften i den enkelte organisation gennem sparring, videndeling og faglig inspiration mellem ligestillede FM’ere, der arbejder med kantinedrift. Hensigten er, at deltageren kan tilføre viden til egen organisation og sætte retningen for fremtidens kantine.
Tilmeld digFire årlige møder
DFM faciliterer vores netværk for kantinedrift, så du kan koncentrere dig om udbyttet. Vores facilitator leder møderne og sørger for indkaldelser, maillister, indlægsholdere osv. Det er deltagerne, der bestemmer indholdet på møderne, som forventes at finde sted i deltagernes virksomheder, med henblik på at øge det gensidige kendskab til hinandens organisatoriske dagligdag. I udgangspunktets holder vi fire årlige møder af 3 timers varighed.
Deltagelse i netværket koster 7.495,00 kr. pr. år ekskl. moms og kræver at du er medlem af DFM.
Målgruppe
Målgruppen for netværket er personer, der har ansvaret for kantinedriften herunder den kontraktansvarlige i både offentlige og private organisationer. Netværket er eksklusivt for driftsfolk, og dermed ikke åbent for leverandører og rådgivere.
Tilmeld digFacilitator
Pernille de Fine Lützhøft
CEO, PLU Consult
Pernille har i mere 17 år stået i spidsen af en Københavns førende restaurant- og konferencevirksomheder. Ad åre kom flere restauranter til porteføljen og medarbejderstaben voksede. Her var en blanding af professionelle køkken-og servicepersonale og freelancere. Desuden en fast stab i salg og administration.
Som en blandt få akademiker i en top passioneret og fagligtorienteret servicevirksomhed kunne Pernille virkelig godt lide at udvikle de, som brændte for deres fag, til også at blive til gode ledere. Man blive nemlig ikke nødvendigvis en god leder af at kunne mestre en bearnaise. God ledelse handler også om kunne styre sin økonomi, at kunne kommunikere og se sine medarbejdere.
Jeg glæder mig til at mødes med netværket af kokke, køkken- og kantineledere og inspirere med nogen af de tanker og tiltag som foregår uden for deres køkkener. Forsyne dem med ideer og tanker som de kan bruge professionelt i deres hverdag. Og jeg glæder mig til at få dem til at forbinde sig til hinanden, bruge hinanden og være der for hinanden. Danmark er et lille land – mange mange møder man i gen senere i livet – og da er det godt at have givet og vist sig fra en delende, progressive og positive side.