Skip to main content

Mindre madspild, mindre kød, mere økologi, mere diversitet

Det stiller store krav til kantinedriften, når man både skal servicere en agil arbejdsplads, skabe oplevelser for medarbejderne, have diversitet i menuen, reducere madspild, servere mindre kød og indkøbe mere bæredygtigt.

Deltagelse

Kantinedriften er under massiv forandring og intet er som i går. Som FM’ere skal vi gribe muligheden for at sætte dagsordenen for hvad fremtidens kantine er, og det lykkes vi bedst med, hvis vi går sammen, videndeler, udveksler gode og dårlige erfaringer og inspirerer hinanden. Netværket giver dig et fortroligt og uformelt forum, hvor du kan drøfte de tvivlsspørgsmål, som udfordrer dig, så du kan blive endnu bedre i din funktion.

Du kan:

  • Diskuttere, debattere og dele viden med andre, som laver det samme som dig
  • Drøfte hvilke udfordringer, der er inden for leverandørstyring og -samarbejde
  • Få ny viden og erfaringer om kantinedrift fra andre organisationerne
  • Med ligestillede etablere et dybere netværk, som du kan trække på mellem møderne

Formål

Netværkets formål er at styrke kantinedriften i den enkelte organisation gennem sparring, videndeling og faglig inspiration mellem ligestillede FM’ere, der arbejder med kantinedrift. Hensigten er, at deltageren kan tilføre viden til egen organisation og sætte retningen for fremtidens kantine.

Tilmeld dig

Fire årlige møder

DFM faciliterer vores netværk for kantinedrift, så du kan koncentrere dig om udbyttet. Vores facilitator leder møderne og sørger for indkaldelser, maillister, indlægsholdere osv. Det er deltagerne, der bestemmer indholdet på møderne, som forventes at finde sted i deltagernes virksomheder, med henblik på at øge det gensidige kendskab til hinandens organisatoriske dagligdag. I udgangspunktets holder vi fire årlige møder af 3 timers varighed.

Deltagelse i netværket koster 7.495,00 kr. pr. år ekskl. moms og kræver at du er medlem af DFM.

Tilmeld dig her

Målgruppe

Målgruppen for netværket er personer, der har ansvaret for kantinedriften herunder den kontraktansvarlige i både offentlige og private organisationer. Netværket er eksklusivt for driftsfolk, og dermed ikke åbent for leverandører og rådgivere.

Tilmeld dig

Facilitator

Nina har i de sidste 7 år specialiseret sig i adfærds- og oplevelsesdesign. Som tidligere Senior Experience Designer hos LEGO Koncernen har hun omfattende erfaring med at facilitere workshops på tværs af forskellige teams og fagområder. Hun har en dyb forståelse for de faktorer, der påvirker vores vaner, beslutninger og opmærksomhed – viden, der er særligt relevant for optimering af kantinedriften. Hendes ekspertise er ikke kun nyttig i forhold til at håndtere udfordringer blandt kantinens gæster, men også når der skal udvikles strategiske løsninger og samarbejdes med ledelsen. I dag driver hun sin egen virksomhed, BeWaviour, som hjælper virksomheder med at skabe forretningsløsninger baseret på brugerforståelse.

Nina Mathilde Dyrberg
Stifter, BeWaviour