Skip to main content

Job i branchen

Til dig som søger, og til dig som leder

DFM samler ledige stillinger indenfor Facility Management. Under ‘Job i branchen’ finder du aktuelle stillinger indenfor Facility Management området. Denne liste er både til dig som søger nye udfordringer, eller til dig som er på udkig efter nye kolleger. Hvis du har et aktuelt jobopslag, som du gerne vil have ud til personer der interesserer og beskæftiger sig med FM, så kontakt os gerne på dfm@dfm-net.dk.

Maersk

Head of Facilities Management

The Head of Facilities Management will lead the development and execution of a high performing strategic Facilities Management function across the organization. We are looking for a strong talent who will take a leading role in shaping our Facility Management organization and making sure all facilities systems perform efficiently, safely and in compliance with regulations.

Se stillingen
Toma Facility Danmark A/S

Drift & Udviklingschef til Personalerestauranter

Som Drift & Udviklingschef er du ansvarlig for den daglige drift af personalerestauranterne på Sjælland, udvikling af vores koncept samt aktivt at deltage i arbejdet med at vinde nye aftaler. Det er målsætningen at vores frokostforretning skal konceptualiseres med en bæredygtig gastronomisk tilgang, og at denne strategi skal bane vejen for at Toma Facility bliver en markant og kvalitetsorienteret spiller på det danske marked for personalerestauranter.

Se stillingen
Lolland Kommune

Chef for service, bygninger og faciliteter

Du får en afgørende rolle som sektorchef for en meget tværgående sektor, der betjener resten af organisationen med service og faglig sparring, ligesom sektoren også gatekeeper fastlagte serviceniveauer, standarder osv. Du skal have lyst til at tage en aktiv rolle i chefmødet Strategisk Lederforum og have god sans for det relationsarbejde, der ligger i at arbejde på tværs af organisationen.

Se stillingen
Kriminalforsorgen

Erfarne byggefaglige projektledere

Du vil indgå i arbejdet med at planlægge og prioritere kriminalforsorgens største byggeprojekter og varetage den tværgående styring af ejendomsområdet. Ejendomsporteføljen strækker sig over 80 matrikler fordelt på fængsler, arresthuse og udslusningsfængsler over hele landet samt i Grønland og på Færøerne.

Se stillingen
Folketinget

Medarbejder med praksis erfaring indenfor drift, teknik og logistik

Folketinget er i gang med et stort, komplekst og spændende byggeprojekt i Rigsarkivets tidligere bygninger. Her arbejder vi på at skabe nye og bedre rammer for et åbent, tilgængeligt og engagerende folkestyre. Det skal du hjælpe os med.

Se stillingen
Novo Nordisk

Space Manager

As a Space Manager, you will deliver high-quality space and occupancy planning within an office portfolio of +200,000 square meters. Together with our existing Space Manager, you are responsible for ensuring an efficient and proactive utilisation of our workspaces across the office portfolio in Denmark. You are expected to independently drive processes, coordinate tasks, challenge data, identify risks and opportunities, and present suggestions and solutions.

Se stillingen
CBRE

Operation Manager/Technical Supervisor

I rollen får du ansvaret for at lede et team af dedikeret teknisk personale. Du skal skabe resultater og udvikle forretningen, og sikre at leverancerne er i overensstemmelse med CBRE GWS processer, samt kundens servicekrav, behov og forventninger. Det skal være naturligt for dig at forhandle med kunder og leverandører, og du skal have mod på at arbejde i et til tider hektisk miljø med mange igangværende projekter på samme tid.

Se stillingen
Københavns Kommune

Driftskonsulenter med HVAC-kompetencer

Som teknisk driftskonsulent får du ansvar for at drifte kommunens mange tekniske anlæg, der tæller ventilation, brugsvands- og varmeinstallationer. Du er med til at sætte krav til de tekniske installationer, når vores projektenhed skal bygge nyt eller bygge om.

Se stillingen

Har du et aktuelt jobopslag?

I DFM vil vi gerne hjælpe din virksomhed, organisation eller afdeling med at finde den helt rette medarbejder. Så hvis du har et aktuelt jobopslag, så kontakt os gerne med en stillingsbeskrivelse, kontaktperson eller et link til det aktuelle jobopslag, så sørger vi for at dele det med vores medlemmer og andre som besøger vores hjemmeside via ‘Job i branchen’.

Kontakt os