Faglig viden

FM Podcast

FM Podcast

I samarbejde med syv af vores medlemmer har vi udarbejdet en FM podcast, som består af syv episoder. I episoderne taler vores direktør Laura Lindahl med vores medlemmer omkring forskellige aspekter i FM og Workplace Management. Du kan bl.a. blive klogere på hvordan du benytter IoT i dit arbejde med FM eller hvordan indeklimaet kan påvirke arbejdspladsen og dine medarbejderes trivsel.

Episoderne er tilgængelige på streaming tjenesten SoundCloud og når du trykker på hver episode vil du derfor blive omdirigeret til en ekstern side. Siden er 100 % sikker og du kan lytte til alle episoderne uden at skulle have en bruger på Soundcloud – god lytning.

Episoder

Episode 1

Vi har haft en samtale med Søren Andersen fra CLIMAID omkring automatisering og optimering af indeklima.

Episode 2

Vi tog en snak med Katja Kafling fra IoT Fabrikken om fremtidens IoT og hvordan Internet of Things baner vejen for også FM i fremtiden.

Episode 3

Vi har taget en snak med Kåre Hyttel fra NorthArc omkring optimering af ruter igennem digitale systemer som kan ruteplanlægge klogere.

Episode 4

Laura tog en snak med Jeppe Rasmussen fra Woodsense omkring deres produkt som kan måle fugten i trækonstruktioner og automatisk give besked om hvornår man skal vedligeholde ens træprodukter.

Episode 5

Vi tog en snak med Signe Risager fra CLIMATES omkring robotter og klima og hvordan disse to går hånd-i-hånd når snakker om FM.

Episode 6

Vi har taget en snak med Mik Stroyberg fra GoodMonday omkring workspace management og hvordan deres platform samler alle services du har brug for i forbindelse med lige netop din arbejdsplads.

Episode 7

Vi tog en samtale med Knud Erik Petersen fra Lomwas omkring rengøringsplanlægning og hvordan deres online drifts- og ledelsessystem optimerer ens arbejde med FM.

Skal vi høre din historie?

Er du iværksætter indenfor facility management eller workplace management? Og vil du gerne fortælle din iværksætter historie? Så kontakt os på dfm@dfm-net.dk, så vi kan lave en episode omkring din historie og dit produkt til FM-branchen. Dit produkt kan være stort som småt, det vigtigste er at du har en god businesscase som vi kan formidle til vores medlemmer.