Skip to main content

DFM udvalg

Bliv en del af vores udvalg

Som medlem af DFM har du mulighed for, at sidde i et af vores tre udvalg. FN 17 udvalget, digitaliseringsudvalget eller kompetenceudvalget. Udvalgene er nedsat af foreningens medlemmer og det er frivilligt, at bidrage til udvalgsarbejdet.

Udvalgene arbejder indenfor et afgrænset område i branchen, og arbejder for at udvikle og dele viden indenfor det specifikke område. Udvalgene bidrager også til andre dele af foreningen bl.a. til vores medlemsmagasin med faglige artikler, arrangering af medlemsmøder og meget mere.

Kompetenceudvalget

Kompetenceudvalget arbejder målrettet på at sikre, at de nødvendige FM-kompetencer er tilstede i fremtidens arbejdsmarked. Udvalgets ambition er FM-uddannelse på alle niveauer, med særligt fokus på videregående uddannelser. Udvalget har som ambition at øge både undervisning og forskning i FM på landets uddannelsesinstitutioner.

Læs mere

Bæredygtighedsudvalget

Bæredygtighedsudvalget arbejder for at FM bliver kulturbærer og frontløber for arbejdet med verdensmålene i alle virksomheder og organisationer, private såvel som offentlige. Bæredygtighedsudvalget vil accelerere den øgede opmærksomhed på FMs væsentlige bidrag til verdensmålene, både i samfundet og i virksomhederne, og ikke mindst blandt FM’erne selv.

Læs mere

Digitaliseringsudvalget

Digitaliseringsudvalget arbejder med digitalisering inden for Facility Management. Udvalgets formål er at producere og formidle viden til foreningens medlemmer, om hvilken betydning digitalisering har for FM. Digitaliseringsudvalget beskæftiger sig bredt med digitalisering, som f.eks. bygningsdrift, space management og bæredygtighed.

Læs mere