Skip to main content

Bliv medlem

Hvad får du ud af at være medlem?

DFM er det eneste forum for Facilities Management (FM) og foreningen repræsenterer en bredt udvalg af brancher og virksomheder. Den brede sammensætning af medlemmer giver god mulighed for at etablere netværk i foreningen, hvor der kan udveksles erfaringer, debatter og diskussion af konkrete problemstillinger indenfor FM.

DFM er en aktiv forening, som løbende afholder arrangementer for vores medlemmer – både af faglig og social karakter. Bliv medlem af DFM og få din egen personlige adgangskode til den lukkede del af hjemmesiden, som kun vores medlemmer har adgang til. Her kan du bl.a. finde medlemsoversigt, faglige artikler, materiale fra generalforsamlinger, tilmelde dig til arrangementer og meget mere.

Studerende

0 DKK

/per år

Som studerende kan du få et gratis medlemskab i DFM. Du skal kunne fremvise et gyldigt studiekort ved indmeldelsen. Når du er færdiguddannet, vil dit medlemskab ophøre. Studerende kan deltage i alle foreningens arrangementer, læse vores faglige artikler og meget mere. Du får som studerende også en unik mulighed for at melde dig ind i vores netværk, DFM Youth, hvilket også er gratis.

Bliv medlem
Personlig

3.200 DKK

/per år

Et personligt medlemskab er primært rettet imod enkeltpersoner med særlig interesse i foreningen, f.eks. hvis du står imellem to jobs, er pensionist eller driver en enkeltmandsvirksomhed, så kan du med fordel købe et personligt medlemskab. Ved et personligt medlemskab, er det er kun den person, der er meldt ind i foreningen, som kan benytte sig af medlemskabet.

Bliv medlem
Organisation

12.900 DKK

/per år

Et organisationsmedlemskab dækker hele organisationen. Det betyder, at alle medarbejdere får glæde af medlemskabet. Er der f.eks. et spændende arrangement, kan alle der har lyst til at deltage, melde sig til. Ligesom vores øvrige tilbud kan benyttes af alle i jeres organisation. Som medarbejder hos en medlemsorganisation får man et personligt login til vores hjemmeside.

Bliv medlem

Medlemsfordele

Som medlem af foreningen har du en række fordele. Du kan deltage i alle vores arrangementer, uddannelser, seminarer og kurser. Du får adgang til vores faglige artikler, FM Update samt vejledninger, rapporter og guides. Derudover har du også mulighed for at sidde med i et af vores mange faglige netværk.

Udmeldelse

‘Udmeldelse af foreningen kan kun ske skriftlig, med mindst én måneds varsel til udgangen af et kalenderår’, (jf. foreningens vedtægter). For at melde dig ud af DFM skal du, kontakte os på dfm@dfm-net.dk, senest den 31. november i indeværende år. Herefter vil du modtage en bekræftelse på din udmelding.

Er din organisation medlem?

Et organisationsmedlemskab dækker hele organisationen. Det betyder, at du som medarbejder, i en organisation som allerede er medlem af DFM, er en del af foreningen. For at få dit eget login til vores hjemmeside, skal du blot udfylde tilmeldingsformularen, vælge ‘Min organisation er allerede medlem’, finde din organisations navn på listen og tryk på “tilmeld”. Det er gratis at få et login, når du er ansat i en medlemsvirksomhed.

Vil du høre mere?

Ønsker du at høre lidt mere om foreningen, hvad et medlemskab indeholder, hvilke ydelser vi kan tilbyde dig og din organisation og hvilket medlemskab som passer bedst til din situation? Så vil vi meget gerne tage et uformelt møde og fortælle lidt mere om vores forening og hvordan vi kan skabe værdi for dit arbejde med FM. Send os en mail på dfm@dfm-net.dk, så finder vi et tidsrum til en telefonisk samtale eller et online møde.