Årskonference

Årskonference

DFM afholder hvert år en to-dages konference hvor FM, workplace og videndeling er i fokus og med masser af faglighed på programmet. Årskonferencen er en unik mulighed for at samle FM’ere fra hele landet, hvor faglige emner vil blive berørt i form af indlæg fra en lang række af branchens førende specialister.

Program

Programmet for årskonferencen byder på masser af faglighed, spændende og inspirerende oplægsholdere og masser af mulighed for netværk samt social samvær.

Bæredygtighedspris

Som noget nyt i år vil DFM i samarbejde med vores FN-17 udvalg uddele DFM’s bæredygtighedspris. Det gør vi, da vi gerne vil hylde de af jer som bidrager til den bæredygtige udvikling indenfor FM.

Oplægsholdere

Til DFMs årskonference 2022 kan du opleve en masse spændende oplægsholdere som har forskellige arbejdsopgaver og perspektiver på FM og workplace.

Præsentationer

Find alle præsentationer fra vores årskonference her. Du finder præsentationerne under den gule boks. De er listet efter dage og tidspunkt for oplæggene.

FM-minimesse

Som leverandør eller rådgiver får du en unik mulighed for at tilkøbe en stand til vores årskonference og derigennem, få eksponering af din virksomhed til de øvrige deltagere.

Billetter

Køb din billet til DFM’s årskonference. Med i billetten får du to-dages konference, faglige indspark, netværk på tværs af branchen, middag og overnatning på Tivoli Hotel og Congress Center.

Praktiske informationer

Overnatning onsdag d. 31. august

I lighed med tidligere årskonferencer, har vi forhandlet en særpris på overnatning fra onsdag den 31. august til torsdag 1. september til jer, som gerne vil ankomme i god tid. Prisen er 1.395 kr. pr. person og kan tilkøbes til din normale årskonference billet. Køb billet her (LINK)

Overnatningen fra onsdag til torsdag er for egen regning og skal afregnes ved check-out om fredagen efter DFM’s årskonference.

Som traditionen foreskriver, så spiser vi middag sammen onsdag aften på Sticks and Sushi på Tivoli Hotel & Congress Center.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller udfordringer vedrørende årskonferencen, så tøv endelig ikke med at tage fat i os, vi er her for at hjælpe dig uanset problemet.

Tag fat i Karen eller Alberte på en af nedenstående metoder:

Karen
Email: kwn@dfm-net.dk
Telefon: +45 2964 4385

Alberte
Email: aan@dfm-net.dk
Telefon: +45 2015 5279

Afbud – hvis du deltager

Ved afbud refunderes beløbet ikke. Du kan altid give en kollega din plads, du kan ændre navnet på billet via linket i din deltagerbekræftelse eller ved, at kontakte os via mail på dfm@dfm-net.dk eller ringe på telefon 2964 4385.


Annullering – hvis årskonferencen ikke finder sted

Såfremt årskonferencen ikke afholdes fysisk, afholdes årskonferencen digitalt.


Ved deltagelse til årskonferencen

Accepterer du, at vi tager billeder af dig under konferencen og efterfølgende bruger dem til markedsføring af foreningens øvrige initiativer.